Homepage Expres-Zo

Workshops in Utrecht

   
Expres-Zo homepage Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Baby shower Pimpen met decoupage Workshops Workshops voor familie en vrienden Budgetworkshop Workshop op locatie Mixed media Acties en nieuwtjes Wolvilten Mozaiëken Aardewerk en glas beschilderen Powertex en StoneArt Workshop glasmoza´ek Sieraden maken Knutselkisten Verkoop materialen Agenda Informatie en voorwaarden RoutebeschrijvingWil je alleen komen of met een klein groepje? Dan ben je ook welkom. Bel, mail of kijk in de agenda voor de mogelijkheden. Er is regelmatig inloop-atelier.

De verschillende workshops zijn ook geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring. We hebben altijd handige tips en tricks zodat iedereen met een super leuk object naar huis gaat. Tijdens de workshops worden de technieken stap voor stap uitgelegd. Ook fijn om te weten : iedereen gaat bij ons altijd weg met een object wat helemaal klaar is en zonder onverwachte extra kosten. Al onze prijzen zijn inclusief alle materialen, versnaperingen en de BTW tenzij anders vermeld.

Expres-Zo wil het hergebruik van artikelen graag stimuleren. Hoewel er een ruim aanbod van materialen in het atelier aanwezig is, willen wij mensen ook uitnodigen thuis eens rond te kijken of er een voorwerp geschikt is voor een metamorfose. Bijvoorbeeld een oud tafeltje, een spiegel, glas of aardewerk servies, een vaas of bloempot die je wil decoreren met een techniek. Wil je zelf iets meenemen om te decoreren / pimpen, bel dan wel even om te overleggen of het voorwerp geschikt is voor de techniek.

Creatieve workshops:

mozaieken met tegeltjes, glas, servies
servies schilderen
vilten
sieraden maken
powertex met verschillende materialen, denk aan beelden, beesten, schilderijen
decoupage

  • De workshops worden ook op zondag gegeven.
  • Buiten de agenda om kun je altijd een andere datum reserveren.
  • Wil je een workshop volgen met een of twee personen dan kun je inschrijven op de al vastgestelde inloopdata (zie agenda). Je kan natuurlijk ook een andere datum afspreken.
  • Alle materialen tenzij anders vermeld, Taartjes, onbeperkt koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Wil je zelf hapjes meenemen dan kan dat natuurlijk ook. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies.
  • Leuke restaurantjes en het museumkwartier met verschillende mooie musea kun je vinden op loopafstand van ons atelier. Het spoorwegmuseum zit bij ons aan het eind van de straat.
  • Ook deze workshop kan op locatie gegeven worden.
  • De BTW voor particulieren is bij onze prijzen inbegrepen.