Homepage Expres-Zo

Informatie en voorwaarden

   
Expres-Zo homepage Bedrijfsuitje Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Baby shower Pimpen met decoupage Workshops Workshops voor familie en vrienden Budgetworkshop Workshop op locatie Mixed media Acties en nieuwtjes Wolvilten Mozaiëken Aardewerk en glas beschilderen Powertex en StoneArt Workshop glasmoza´ek Sieraden maken Knutselkisten Verkoop materialen Agenda Informatie en voorwaarden Routebeschrijving

Emma Dalsem
Tel.: 06-10302722
Zonstraat 134
3581MX Utrecht.
E-mail:

Tot ziens bij EXPRES-ZO!

.

VOORWAARDEN.

De workshops zijn inclusief materiaal, koffie, thee, taart en de BTW tenzij anders vermeld.
Je mag eventueel zelf ook hapjes en drankjes meenemen. Wij verzorgen dan zonder extra kosten het servies. Dit is natuurlijk super leuk gedecoreerd in Expres-Zo stijl.

Reserveringsvoorwaarden:
Een workshop is gereserveerd wanneer je 10 euro reserveringskosten per persoon hebt overgemaakt. Het maximale reserveringsbedrag is 60 euro per groep. Dit zijn geen extra kosten maar is een vooruitbetaling voor de workshop. Wanneer de reserveringskosten binnen de gestelde termijn niet zijn overgemaakt op onze rekening annuleren wij de gemaakte afspraak. De dag kan dan weer gereserveerd worden door een andere groep.

De workshops gaan altijd door. Ook als de groep klein is. Als er sprake is van overmacht kunnen wij de workshop annuleren. Je krijgt dan natuurlijk de aanbetaling retour of kan in overleg een andere datum afspreken.

Wij zijn niet aansprakelijk voor opgelopen schade tijdens de workshops.